Nguyễn Hoàng Như Phúc

English

To Vietnam Education Fund and Ms. Aimee!

My name is Nguyen Hoang Nhu Phuc, a student who has been receiving an Education Scholarship from the Vietnam Education Fund. Today I am writing this to express my deepest gratitude for all of the support that Vietnam Education has given to me.

I received my Vietnam Education Fund when I was in grade 12 and now I am a junior at Da Nang University of Economics, one of the best of the best schools in Vietnam. Thanks to the great support from the Vietnam Education Fund, my own life and that of my family have had remarkable improvements. The burden of expenditure for their children has been greatly reduced from my parent's shoulders. I also have more than adequate study resources and stationery and at the same time, can put 100% of my focus into my study. Consequently, I have obtained a number of achievements so far that I am very proud of. Such as: scholarships of schools and classes, certificates of merit to join teams and groups... I always try to be worthy of receiving a scholarship from the scholarship fund in Final-year student. I am preparing to enter the 4nd-year of the University. In my class, I only have 6 subjects, I heard from my seniors that it will be expensive to a trainee, if possible I would use the money I received next year for my internship.

I am a careful and hard-working person. I am eager to learn new things and willing to work in a team. So I prefer subjects specialists (Human Resource Management). I think that is also something to be proud of when I study my major. Hopefully after graduation I wish I would apply for the personnel department of a Yuri foreign company at Hoa Khanh Industrial zone and helping children in difficult circumstances. That is also my goal. When I study at school, I am stressed. So when I have free time, I usually listen to music. It helps me reduce stress.

I promise I will try to study well to become the pride of my family as well as the Vietnam Education Fund’s executive committee. I wish Vietnam Education Fund will develop and expand further to help more and more students in every step, create a solid platform for our dreams to fly further, and give strength and faith to us so that we can be more firm on the path of studying and building our future. Again, my heartfelt thanks to the Vietnam Education Fund.

Yours sincerely!

Tiếng Việt

Kính gửi: Vietnam Education Fund và cô Aimee!

Em tên là Nguyễn Hoàng Như Phúc, là học sinh đã và đang nhận học bổng từ Vietnam Education Fund. Hôm nay, em viết thư này để bày tỏ lòng biết ơn sâu sắc của em về những hỗ trợ Vietnam Education Fund đã giành cho em.

Em nhận học bổng của Vietnam Education Fund khi em lớp 12, giờ thì em đã là sinh viên năm ba của Đại học Kinh Tế-Đại học Đà Nẵng, một trong những ngôi trường danh tiếng tại Việt Nam. Nhờ những hỗ trợ to lớn của tổ chức, cuộc sống của em và gia đình đã cải thiện đáng kể. Mẹ em giảm hẳn một phần gánh nặng về chi phí cho con cái . Em thì có đầy đủ dụng cụ , phương tiện học tập, đồng thời học bổng giúp em có thể tập trung 100% khả năng của mình vào việc học tập. Nhờ đó, em đã đạt được một số thành tích đáng tự hào như là: học bổng của trường, lớp, các bằng khen tham gia đội, nhóm,..em luôn cố gắng để xứng đáng nhận được học bổng của quỹ năm cuối cùng. Em chuẩn bị bước sang năm cuối cùng của Đại học, ở lớp em cũng chỉ còn 6 môn nữa thôi. Em nghe các anh chị khóa trên chia sẽ rằng đi thực tập sẽ rất tốn kém, nếu có thể em sẽ dùng số tiền nhận được ở năm sáp tới dành cho kỳ thực tập của em.

Em là người cẩn thận và chăm chỉ. Em ham học hỏi và thích làm việc với mọi người nên em cực kỳ yêu thích các môn chuyên ngành của em (Quản trị nguồn nhân lực). Em nghĩ đó cũng là một điều đáng tự hào khi em học đúng ngành mình yêu thích. Hy vọng rằng sau khi ra trường có thể xin vào bộ phận nhân sự của công ty nước ngoài Yuri tại khu công nghiệp Hòa Khánh và giúp đỡ lại các em nhỏ có hoàn cảnh khó khăn. Đó cũng là mục tiêu em đề ra. Việc học trên trường vô cùng áp lực nên mỗi khi rãnh rỗi em lại thường nghe nhạc, điều này giúp cho em giảm bớt những căn thẳng ở trường và cả cuộc sống.

Em xin hứa là sẽ cố gắng học tập tốt hơn nữa để không phụ lòng mong mỏi của gia đình cũng như của Vietnam Education Fund. Em xin chúc cho Quỹ sẽ tiếp tục phát triển và không ngừng vươn xa hơn nữa để có thể giúp đỡ được ngày càng nhiều hơn các bạn sinh viên trong từng bước đi, tạo bệ phóng vững chắc giúp cho ước mơ của các bạn được bay xa hơn, tiếp thêm sức mạnh và niềm tin để chúng con vững bước hơn trên con đường học tập, xây dựng tương lai sau này.

Một lần nữa, em xin chân thành cảm ơn Vietnam Education Fund.

Thân ái!